Vellykket Fyrkat Q Cup

Mariager og omegn
Mandag 18. marts 2019 kl. 06:30

Alle pigerne kunne efter stævnet få overrakt Statuetter og pokaler fra 3 superliga spillere fra Hobro IK.

Lørdag d. 9 marts afholdt pigefodboldsamarbejdet Fyrkat Q (Valsgård, Hobro og Mariager) indefodboldstævne i Mariager Hallen kun for piger....
.
AF Klaus Hansen

25 pigefodbold hold fra en stor del af Jylland havde meldt deres ankomst til sæsonens sidste indendørsstævne.

Stævnet bød på rigtig mange flotte kampe.

De første piger der skulle i aktion var U9 piger hvor 5 hold deltog.

Her løb de lokale Fykat Q piger med sejren foran Helsted Fremad på 2 pladsen og Hadsund B på 3 pladsen.

Alle pigerne kunne efter stævnet få overrakt Statuetter og pokaler fra 3 superliga spillere fra Hobro IK. Nicolas Gotfredsen, Mathias Haarup og den lokale Mathies Skjellerup. Spillerne gav også autografer efter stævnet til stor glæde for de fremmødte i hallen.

Herefter startede U10 pigerne hvor 4 hold skulle i aktion.

Her løb MC Girls med sejren efter finale sejr over Aalborg Freja på 2-1. Nummer 3 blev Fyrkat Q pigerne efter en nervepirrende straffespark sejr over Fjerritslev IF.

I U11 var der 8 hold tilmeldt. Der spillede A og B slutspil

A Slutspillet blev vundet af Cool Girls(Tjørring) foran Fjerritslev, Nibe Boldklub 1 og Fyrkat Q 1

B Slutspillet blev vundet af Lemvig GF, foran Fyrkat Q 2, BMK og Nibe Boldklub 2

U12-U13 var der 8 hold tilmeldt. Der blev der også spillet A og B slutspil

A Slutspillet blev vundet af Fyrkat Q3 foran Fyrkat Q1, PFU05 2 (U13) og Fyrkat Q (U13)

B Slutspillet blev vundet af PFU05 1 (U13) foran Fyrkat Q2, Støvring IF og NUGF(Viborg)