Privat foto

Af Carina Kondrup

Fyrkat Q U12 pigerne tog torsdag aften i mod Helsted pigerne på Mariager stadion og kan nu gå på sommerferie ubesejret.

Træner Jacob Gertz fortæller:

Sidste 11 mands kamp i aften for U12 pigerne i U13 rækken blev til endnu en sejr for pigerne. Helsted pigerne blev nedlagt med 2-1 efter en kamp med masser af fight, vilje og til tider okay spil.

Vi ville bare levere og det gjorde vi.

Første halvleg var meget lige og med meget spil på midten af banen.

Midt i halvlegen kommer vi på 1-0 efter et hjørnespark hvor Janne first timer bolden i mål . Fantastisk flot mål der fik minderne tilbage til 1992 finalen mod Tyskland og John Faxe Jensen der ramte den lige i “biiip”

Efter målet presser Helsted pigerne på og kommer frem til flere gode chancer hvor Freja i målet får reddet os flere gange. Helsted kommer fortjent på 1-1 efter at have presset på i en periode hvor vi kun formår at cleare boldene uden at få bragt spillet ud af vores felt.

1-1 ved pausen.

I anden halvleg har Helsted pigerne i starten også meget af spillet og er ved flere lejligheder ved at komme igennem. Vi kommer dog bedre med dog uden at komme frem til de store chancer.

Midt i halvlegen kommer vi på 2-1 efter at Natascha resolut sparker bolden i mål efter en returbold.

Sidste del af halvlegen bliver der kæmpet over hele linjen og der bliver løbet som det var det eneste de havde ventet på hele dagen. En ren fornøjelse at se deres vilje til at kæmpe for hinanden på banen.

Vi hiver sejren hjem på 2-1 og kan gå på sommerferie med en virkelig godkendt debut i 11 mands rækken med 2 sejre og en enkelt uafgjort