Af Klaus Hansen

HB serie 5. sikrede sig lørdag oprykning til serie 4.
Serie 2. tog sejr i overtiden. Og har nu skæbne i deres egene hænde.

En begejstret cheftræner for Hadsund Finn K. Jensen fortæller:

Serie 5 har sikret sit oprykning ved at slår Mou helle 6-0 med 4. mål af Nikolaj Bjørn Kristensen, 1 mål af Claes Melgaard og 1 mål af Nicklas G N Jensen.

Serie 5. har været helt ustyrlige i efteråret. Under ledelse af Henrik Jensen og Alex Mosbech Jensen. Da de har vundet alle deres kampe ganske sikkert.

Finn K. er også tilfreds med serie 2. og deres indsats og pointhøst. Jeg ser spillere, der brænder mere og mere igennem i kampene.

Vi havde spillet en perfekt første halvleg, hvis vi havde ført 5-0 som vi burde have gjort ifølge Aalborg Chang træner. Jeg vil endda sige, at det ville være i underkanten ifølge mål chancer.

Vi bliver enige om, at vi går ud og forsætter i 2 halvleg. Dette lykkedes ikke helt. Spillerne tager nok for meget ansvar og vil afgøre kampen selv. Vi har da flere chancer, men slet ikke i nærheden af samme mængde som i første halvleg.

Men i det 90+1. scorede Thomas Fransen direkte på fri-spark det forløsende mål. Vi når inden at dommeren fløjter af, at brænde endnu en 100 % chance.

Vi har spillet os til to matchbolde. For 2 point vil sikre os oprykning.
Skal det lykkes kræver det lige så meget energi, duel styrke samt spiller glæde, som dag - dog endnu mere skarphed foran målet.

For vi får ikke lige så mange chancer som i dag mod Støvring på lørdag, som er rækkens mest scorende hold. I en stærk serie 2. række, hvor alle kan slå alle.

Næste kamp for seire 2 er lørdag den 23-10 2021 Kl. 13:30 ude mod Støvring IF.