​To Vito-scoringer sikrede Hobro IK avancement i pokalen

Hobro og omegn
Tirsdag 25. september 2018 kl. 22:30

Hobro IK var bagud ved pausen mod Ledøje-Smørum Fodbold, men to scoringer fra Vito Hammershøy-Mistrati i anden halvleg var nok til at sikre videre avancement i Sydbank Pokalen...
.
KAMPREFERAT AF DANIEL LINDEMANN JAKOBSEN

Tirsdag eftermiddag var Hobro IK på besøg hos Danmarksserie-mandskabet Ledøje-Smørum Fodbold, da de to hold tørnede sammen i 3. runde i Sydbank Pokalen.

Hobro IK tog teten fra start, og allerede efter fem minutter fik Djiby Fall en stor mulighed for at bringe de gulklædte i front. Mathias Haarup drev bolden frem til baglinjen og rundede tre modspillere på sin vej. Herefter lagde han bolden fladt ind til en fri Djiby Fall, som afsluttede lige på keeperen.

Efter et kvarters spil kom Mathias Haarup igen frem i venstre side. Denne gang forsøgte han selv med en afslutning, men fik sendt bolden i sidenettet fra en spids vinkel.

Minuttet efter var hjemmeholdet for første gang fremme omkring Hobro-feltet, da Mathias Gransee blev sendt i dybden. Danmarksserie-spilleren tog et langt træk mod baglinjen, og herfra fik han lagt bolden ind bag en fremstormende Adrian Kappenberger i målet og bragte dermed Ledøje-Smørum foran 1-0.

Hobro-mandskabet fik ikke skabt de helt store chancer i den resterende del af første halvleg, hvor Djiby Fall fik sendt to hovedstød afsted, som ikke voldte keeperen de store problemer. Collins Tanor var også tæt på at slippe igennem, da Julian Kristoffersen snittede en høj bold videre med hovedet, men her kom keeperen ud og fik tacklet.

Mandskabet fra Mariagerfjord fik ikke netmaskerne til at blafre i de første 45 minutter og måtte derfor gå til pause bagud med et enkelt mål.

Indskiftede Vito vendte opgøret
Hobro IK startede anden halvleg ud med et aggressivt pres og fik adskillige gange bragt bolden ind i feltet mod de to store angribere Julian Kristoffersen og Djiby Fall. Det udmøntede sig i en del halve chancer i de første fem minutter, men det lykkedes ikke at få sendt bolden i mål.

Det gjorde det til gengæld for indskiftede Vito Hammershøy-Mistrati, da han efter knap en times spil modtog bolden midt på banen. Midtbanespilleren så, at hjemmeholdets keeper stod langt ude af sit mål, og derfor tog han chancen med et langskud midt fra banen, og da keeperen ikke kunne nå tilbage og få fat i bolden, sejlede den i mål til 1-1.

Ti minutter senere fik hjemmeholdet en omstilling, som resulterede i en fin afslutning, som Adrian Kappenberger tog sig af.

Minuttet efter var Jesper Bøge kommet med frem i højre side, hvorfra han sendte et perfekt indlæg ind mod Julian Kristoffersen. Han fik dog ikke mulighed for at heade til indlægget, da en forsvarsspiller gik i ryggen af ham, og det gav i stedet et straffespark til Allan Kuhns mandskab. Vito Hammershøy-Mistrati sparkede i midten, mens keeperen sprang til siden, og dermed blev midtbanespilleren dobbelt målscorer.

Sidenhen havde de gulklædte flere fine muligheder efter standardsituationer, men ingen af mulighederne blev omsat til scoringer. Hjemmeholdet var heller ikke uden chancer, da de flere gange fik muligheder på omstillinger i anden halvleg, men de muligheder tog Adrian Kappenberger sig sikkert af.

Ingen af holdene scorede yderligere i kampen, og dermed er mandskabet fra Mariagerfjord videre i Sydbank Pokalen.