O-løber fra Mariager Fjord OK vandt i natløb

Hadsund og omegn
Mandag 23. september 2019 kl. 20:55

Nicolai Zaar Nielsen og Lajla Præstgaard

Igen lykkedes det for Nicolai Zaar Nielsen fra Mariager Fjord OK at sejre i onsdagens Nordjysk Nat 2, et nat-O-løb, som var nr. to ud af efterårets fire etaper....
.
Af Klaus Hansen

Nicolai vandt sin anden sejr i træk i H 21 klassen i tiden 1.01.29, hvilket var hele 27.10 min. foran nr. 2 fra OK Vendelboerne.

Stævnet, der blev arrangeret af OK Vendelboerne fra Hjørring, blev afholdt i Søheden Skov øst for Brønderslev i onsdags, og Mariager Fjord OK deltog med 10 løbere i stævnet, der havde i alt 52 deltagere fra primært de nordjyske klubber.

Lajla Præstgaard blev ligeledes nr. 1 i D 50.

Andre gode resultater blev der til Vagn Lidegaard som nr. 2 i H 80, og en 3. pl. til Gert Rebsdorf i H 60, med klubkammeraterne Jens Christensen og Helge Poulsen på de to flg. pladser.

Tredje etape løbes onsdag d.25. september i Søttrup Plantage nord for Aars. Her deltager Mariager Fjord OK med 11 løbere.

Lokalt engagement sikrede succesfuld landskonkurrence i lydighed
Hadsund Motorklubs Åbent Hus blev en kæmpe succes
Hofteryst og lattergaranti: Zumbaaften i Visborg Forsamlingshus
Sæt strøm til Hadsund på lørdag
Og farven blev ....
Hadsund byder velkommen: Lokale ryttere fejrer foråret med motorcykelarrangement!
Advarsel til forældre: Ny trend med tørshampoo vækker bekymring