Hobro og omegn
Lørdag 13. marts 2021 kl. 20:00

Af Mathias Rosendal

I et silende regnvejr på DS Arena tog Hobro IK mod et formstærkt Silkeborg IF-mandskab.

Indledningen på kampen foregik med gæsterne fra Silkeborg IF som de spildominerende. Hobro IK stod dybt i banen og afventede omstillings-mulighederne. Dette er lige ved at give pote i det 12. minut, da Hobro IK, efter et fint opspil- og et knivskarpt indlæg fra Jacob Tjørnelund, er tæt på at finde Mads Hvilsom.

Kort tid efter er det desværre gæsterne fra Silkeborg der kunne bringe sig foran. Efter fint kombinationsspil udplacerede Sebastian Jørgensen, Adrian Kappenberger tæt under mål.

Efterfølgende kommer hobrogenserne bedre med i kampen, men det var stadigvæk på omstillingerne, at man blev mest nærgående.

Og selvom der flere gange er optræk til nogle fine muligheder foran gæsternes mål, så bliver man aldrig rigtig farlige.

Største chance inden pausen tilfaldt Don Deedson Loucius, der efter en rigtig fin sekvens fik sendt en afslutning afsted mod Silkeborg-målet.

Fra anden halvlegs start kom værterne længere frem på banen.
Og i det 49. minut fik Jesper Bøge en god mulighed i Silkeborg-feltet, da en løs bold faldt ned foran fødderne på ham.

Det fornuftige spil fortsatte herefter, og midtvejs i anden halvleg fremspiller Hobro IK sig til et par gode muligheder, først er det Mads Hvilsom der får afsluttet et fint angreb, efterfulgt af en dobbeltchance hvor Christian Hørby og Mathias Haarup får afsluttet mod gæsternes mål.

Det var desværre også det sidste positive vi så denne lørdag eftermiddag. I det 68. min bringer gæsterne sig foran 2-0, brandvarme Nicklas Helenius kan let tage bolden ned i feltet og sparke bolden i mål bag Adrian Kappenberger.

Og kun tre minutter senere blev det også 3-0 til Silkeborg IF. Sebastian Jørgensen scorede sit andet mål i kampen, da han med tørt hug lige udenfor feltet, sparkede bolden ind bag en chanceløs Adrian Kappenberger.

Dermed kunne gæsterne rejse hjem til Silkeborg med en fortjent 3-0 sejr.