Del på Facebook   Print siden

Hobro IK ude af Sydbank Pokalen efter målfest

Hobro og omegn
Tirsdag 6. november 2018 kl. 22:15

Mikkel M.P blev i dag kåret til dagens Hobro-spiller og pokalfighter mod OB. Foto: Dannie Rosenkrantz
Hobro IK er ude af Sydbank Pokalen efter en målfest på DS Arena. Gæsterne fra OB vandt opgøret med 4-2....
.
KAMPREFERAT AF DANIEL LINDEMANN JAKOBSEN

Efter fredagens nederlag mod OB havde Hobro IK revanche til gode, da fynboerne gæstede DS Arena i Sydbank Pokalen tirsdag aften.

Første halvleg må siges at blive indledt ganske stille og roligt, da begge mandskaber stod kompakt på banen og spillede bolden tålmodigt rundt i de første ti minutters tid.

Men efter 13 minutter fik OB åbnet kampen op, da de fik scoret kampens første mål. Gæsterne spillede bolden hurtigt rundt foran Hobro-feltet, og pludselig kunne Casper Nielsen med en flot afslutning krølle bolden op i hjørnet. Der var ikke meget at gøre for Adrian Kappenberger i målet i den situation.

Kort efter fik vi en fin aktion at se fra debutanten Christian Cappis, da han med en lang aflevering fandt Nicholas Gotfredsen i rummet mellem OB’s forsvar og målmand. Forsvarsspilleren fik taget et lidt for langt træk og måtte derfor forsøge at prikke bolden over en fremstormende Sten Grytebust. Det lykkedes, men desværre blev bolden også prikket ud bag baglinjen til et målspark.

Resten af første halvleg bølgede frem og tilbage, og mere end halve målchancer blev det ikke til for nogen af mandskaberne.

Målfest efter pausen
Hobro IK jagtede et hurtigt mål efter pausen, og det lykkedes da et indlæg fra Christian Cappis havde hos Sebastian Grønning, der prikkede bolden i mål.

Glæden over udligningen varede dog kort, for allerede i minuttet efter blev Casper Nielsen dobbelt målscorer for OB, da han med et nyt langskud fik sendt bolden i mål helt oppe under overliggeren.

To minutter senere måtte Adrian Kappenberger igen hente bolden ud af eget net, da Jens Jakob Thomasen fik sendt bolden forbi venner og fjender i feltet og videre ind i målet ved den fjerneste stolpe.

På det tidspunkt så det sort ud for de gulklædte fra Mariagerfjord, men ti minutter inde i anden halvleg fejrede en indskiftet Pål Kirkevold sit comeback på grønsværen med et flot mål, da han med et drøn fra højre side sendte bolden helt over i det lange hjørne. Dermed var spændingen for alvor tilbage i opgøret.

I det efterfølgende kvarter fulgte en periode, hvor de gulklædte pressede på for udligningen. Det resulterede blandt andet i to afslutninger fra Sebastian Grønning efter to indlæg fra højre side. Første afslutning blev reddet af Sten Grytebust, mens den anden afslutning blev sendt snert forbi fjerneste stolpe.

Med et kvarter tilbage af kampen var det i stedet OB, der fik netmaskerne til at blafre, da Anders K. Jacobsen opsnappede en aflevering tilbage mod Adrian Kappenberger. OB-angriberen lobbede efterfølgende køligt bolden over keeperen og videre ind i målet.

Herefter formåede Allan Kuhns mandskab ikke at svare tilbage, og dermed blev 4. runde endestationen i årets pokalturnering.