Mariagerfjord og omegn
Fredag 24. september 2021 kl. 22:30

Af Oliver Bach Kristensen

Hobro IK tog turen over til Helsingør for at møde rækkens førsteplads, i jagten på første sejr i sæsonen.

Hobro IK fik en drømmestart på kampen da Deedson får kæmpet sig igennem til en friløber og udplacerer keeperen iskoldt til 0-1.

Fire minutter efter får udeholdet en dødbold som kommer helt over til bagerste stolpe til Deedson, men kan ikke få afslutningen under kontrol.

10 minutter senere kom hjemmeholdet frem til to store muligheder. Først bliver en afslutning på et indlæg banket lige op på træværket og så kan en FC Helsingør spiller udenfor feltet næsten udligne efter afslutningen blev rettet af.

FC Helsingør kunne udligne efter 18 minutter. En dødbold bliver farlig og ender hos Nikolaj Hansen som scorer. FC Helsingør kunne også bringe sig foran efter 25 minutter, hvor Hobro IK bliver fanget med mange spillere fremme i banen som hjemmeholdet ender med at straffe. Målscoren var Tonni Adamsen.

Hobro IK blev presset af et godt spillende FC Helsingør mandskab midt i første halvleg. 30 minutter inde rammer hjemmeholdet også stolpen endnu engang efter et skud fra distancen. 5 minutter senere kunne hjemmeholdet komme frem til endnu en stor chance, da FC Helsingør spilleren bliver spillet helt frit igennem i højre side, men Kappenberger hiver en flot redning frem.

Mathias Haarup pådrog sig en skade kort før pausen. Martin Thomsen blev derfor nødsaget til at skifte ham ud til fordel for Jacob Tjørnelund.

Hobro IK var tæt på at få lige så god en start på anden halvleg som de gjorde på første, Mikkel M.P modtager bolden helt inde i feltet men målmanden levere en flot redning. Kort efter bruger Deedson sin fart på højre side og er lige ved at komme helt alene med målmanden, men bliver tacklet til sidst.

Udeholdet startede som lyn og torden i anden halvleg og Mikkel M.P blev helt fri fem minutter inde i halvlegen og sparker bolden ud besvær over i de lange hjørne til udligningen 2-2.

Lige under en time spillet fik FC Helsingør deres første farlige chance i anden halvleg, da en afslutning lige akkurat går forbi målet, efter at Kappenberger blev fanget langt ude af målet. I denne periode var det en meget jævnbyrdig kamp som bølgede frem og tilbage.

Vi skal helt hen i 75. minut for at finde næste chance og denne gang til FC Helsingør. Et indlæg fra Højre side finder en helt fri spiller fra hjemmeholdet, som på forunderlig vis header den forbi mål.

FC Helsingør pressede mest på i slutfasen af kampen men Hobro IK forsvarede sig flot og kunne selv skabe sig chancer på kontraen.