Mariagerfjord og omegn
Onsdag 17. november 2021 kl. 19:00

Hanne H. Poulsen og Gert Rebsdorf -årets Kaniner Foto: Keld Østergaard

Af: Birgitte Holm

Søndag afholdt Aalborg OK et af årets sidste O-løb, og det endda i et helt nyt O-løbsområde, Skindbjerglund nordøst for Skørping.

117 O-løbere fra især de nordjyske klubber deltog i stævnet, og heraf var hele 20 løbere fra Mariager Fjord OK.

Løbet er traditionelt også Mariager Fjord OK´s årlige ”Kaninløb”, hvor klubbens damer og herrer dyster mod hinanden efter et sindrigt pointsystem udregnet efter årets mange løb.

Årets ”Kaninmestre” blev dermed:
Hos damerne på bane 4 blev det Hanne H. Poulsen, og hos herrerne på bane 3 blev det Gert Rebsdorf.

Uden for denne interne konkurrence gik det også flot for flere af de øvrige løbere:
Bane 7 med fire deltagere blev vundet af Katja Mølgaard Mogensen i tiden 32.17, godt 2 min. foran nr. 2 fra OK Vendelboerne.

Bane 8 med seks deltagere blev vundet af Thor Raabjerg Mogensen i tiden 22.58, blot 25 sek. foran klubkammeraten Signe Mølgaard Mogensen og med Ida Mølgaard Mogensen på en 3. pl. i 25.20.

Ved stævnet blev Klaus Wolsing fra Mariager Fjord OK kåret som årets leder af NOU, Nordjysk Orienteringsudvalg.