Kampreferat af fredagens besøg af Hvidovre

Hobro og omegn
Fredag 19. november 2021 kl. 21:30

Af Oliver Bach Kristensen

Hobro IK tog imod Hvidovre på DS Arena, hvor hjemmeholdet skulle rejse sig igen imod ligaens 2. plads.

Hjemmeholdet skulle få den første store chance blot 3 minutter inde i kampen. Simon Jakobsen lægger en langt bold frem til Høgh som lægger den af til M.P, som derefter får en god mulighed som han tordner lige op på overliggeren.

Hobro IK skulle forsvare sig en del i de indledende minutter hvor gæsterne trykkede på. Hjemmeholdet var dog gode til at få afværget de fleste optræk til chancer som Hvidovre kom med.

Efter 10 minutter kom Hobro foran efter et flot hovedstøds mål af Kasper Høgh. Jacob Tjørnelund sparker hjørnesparket over til bagerste stolpe hvor Høgh kommer suverænt højest til vejrs og stangede den i kassen til 1-0.

Hvidovre sad på størstedelen af boldbesiddelsen i første halvleg men hvor ingen af holdene kom fem til de store chancer, men blev til en kamp som var stærkt præget af mange dueller, hvor dommeren lod begge mandskaber gå til stålet.

Hobro IK kæmpede flot i første halvleg som efter en jævnbyrdig halvleg stod 1-0.

Hjemmeholdet kom godt ud til anden halvleg med en god mulighed. Efter et hjørnespark bliver taget kort, kan Danny Amankwaa finde Kasper Høgh frit inde i feltet med en cutback aflevering, men Høgh sparker ender dog forbi målet.

Hobro IK stod også for den anden store mulighed i anden halvleg. Denne gang var Mathias Haarup kommet frem på højre side hvor han med et fladt indlæg finder Justin Shaibu i feltet som får hans skud blokeret kort foran mål. Mathias Nygaard er tæt på at komme først på returen, men ender med at gå ud til hjørne.

Hvidovre havde også meget af bolden i anden halvleg men hjemmeholdet stod for de største chancer i kampen. Hobro IK fik endnu en stor mulighed efter 65. minutter. Justin Shaibu Bliver sendt afsted i dybden på venstre kanten, hvorefter han spiller den indskiftet Mathias Nyggard fri foran målet, men han får dog ikke tæmmet bolden optimalt og ender med at blive en sløj afslutning.

Med 10 minutter igen kom Hvidovre frem til chancer og især på hjørnesparkene blev de farlige, men Hobro-spillerne kæmpede bravt og kunne afværge. Adrian Kappenberger hev også en vigtig redning frem med 5 minutter igen.

Med 89 minutter igen kunne hjemmeholdet dog lukrere på en omstilling, hvor Klitten sender Mathias Nygaard helt fri i dybden som helt køligt triller bolden ind til 2-0 og så lignede det for alvor en hjemmesejr på DS Arena.

Hvidovre skabte dog en smule spænding dybt inde i overtiden hvor et indlæg ryger over alle mand i feltet og lander ved bagerste til en Hvidovre spiller som reducerer til 1-2. Men Hvidovre kunne ikke lægge pres på Hobro IK i sidste ende og det blev dermed en flot sejr for hjemmeholdet.