Hobro IK tabte ude mod Brøndby IF

Hobro og omegn
Søndag 2. december 2018 kl. 21:42

Det var først i de sidste 25 minutter, at Hobro IK bed fra sig i offensiven ude mod Brøndby IF, og det var ikke nok til at få point med tilbage til Mariagerfjord....
.
KAMPREFERAT AF DANIEL LINDEMANN JAKOBSEN

Søndag aften var Hobro IK gæster på Brøndby Stadion i Superligaens 18. spillerunde.

Cheftræner Allan Kuhn havde til kampen valgt at stille op med tre centrale stoppere for at modstå hjemmeholdets offensiv, og det havde man også fin succes med i store perioder af første halvleg.

Selvom Brøndby havde bolden mest og var det bedste hold på banen i første halvleg, så var de ofte tvunget til at prøve lykken med skud fra distancen, og kun et fåtal af disse truede for alvor Jesper Rask inde i målet.

To minutter før pausefløjtet kunne Allan Kuhns tropper dog ikke stå imod længere, da Simon Tibbling fik netmaskerne til at blafre. Brøndby-svenskeren var først over en returbold på kanten af feltet, hvorfra bolden blev sparket i mål.

Offensivt var der ikke meget at glæde sig over for mandskabet fra Mariagerfjord i første halvleg. Man fik således ikke sendt en eneste afslutning afsted mod mål i de første 45 minutter, hvorfor stillingen ved pausen var 1-0.

Overraskelsen udeblev
Indledningen af anden halvleg forløb som første halvleg med hjemmeholdet fra Brøndby mest på bolden og med optræk til flere chancer, men overtaget blev ikke omsat til mål for hjemmeholdet.

I jagten på udligningen blev Hobro IK’s angrebsduo skiftet ud og erstattet med Pål Kirkevold og Edgar Babayan midtvejs i anden halvleg, og de to skulle ikke bruge lang tid på banen før en chance opstod til Pål Kirkevold.

En kort hjørnesparksvariant endte med at give sidste sæsons topscorer en afslutningsmulighed bagerst i feltet, men forsøget blev reddet af Brøndbys målmand.

Herefter begyndte flere og flere af de offensive aktioner at lykkes for mandskabet fra Mariagerfjord. Det gav blandt andet en række standardsituationer, men der var ikke meget skarphed i disse.

Selvom spillet var bedre mod slutningen af kampen, så lykkedes det ikke at udligne og få point med hjem til Mariagerfjord for Allan Kuhns mandskab.

Næste opgave er en hjemmekamp mod SønderjyskE, som spilles på lørdag.