Hobro IK: Kampreferat af dagens kamp mod Hillerød

Hobro og omegn
Lørdag 20. august 2022 kl. 20:30

Af Mikkel Højbo

Lørdag eftermiddag var der igen kamp på DS Arena. Det var den anden hjemmekamp på en uge og den tredje kamp totalt set på otte dage. Dagens modstander var oprykkeren Hillerød FB.

Det var en afventende start fra begge mandskaber og der skulle også gå 18 minutter før den første chance i kampen kom. Denne blev skabt af Don Deedson Louicius, der bliver sendt i dybden af Muamer Brajanac. Herefter laver Deedson et par fikse driblinger og sender bolden ind i feltet mod Mathias Nygaard, der akkurat ikke kunne nå op til bolden. Bolden endte på Hobro-fødder, der dermed kunne angribe igen. Her blev bolden slået modsat af Frederik Dietz til Don Deedson, der tæmmede bolden og sparkede første gang på kassen, men Jonas Dakir i målet var på plads.

Vi skulle ligeledes helt hen til det 37. minut før Hillerøds første chance kom og den kom fra 30 meter, hvor en Hillerød spiller trykkede af. Adrian Kappenberger var på plads i målet og hev en flot redning frem for at afværge skuddet.

Kort efter kunne Hobro IK så bringe sig foran i kampen. Don Deedson Louicius udnytter en fejl i Hillerød-defensiven, der gør at han kan storme mod mål. Her sætter han tre mand inden han sikkert sparkede bolden i kassen til 1-0.

Kort inden pausen kom Hillerød frem til en stor chance, da en Hillerød-spiller blev spillet i dybden, men Adrian Kappenberger kom igen vanvittigt flot ud og reddede friløberen.

Umiddelbart efter pausen gik det så galt, da den netop indskiftede Youssef Dhaflaoui tog sagen i egen hånd, driblede et par mand og til sidst sparkede udligningen i nettet.

Youssef Dhaflaoui var en mundfuld i flere situationer og efter godt en times spil var han på spil igen. Han driblede forbi Frederik Dietz og afsluttede mod fjerneste hjørne, men Adrian Kappenberger hev endnu en verdensklasse redning frem og reddede bolden.

Hobro IK bed også fra sig og var millimeter fra at score efter godt samspil mellem Deedson og Brajanac. Til sidst serverer Brajanac bolden for Deedson tæt foran mål, men Jonas Dakir i målet får i sidste øjeblik en hånd på og stoppet bolden på stregen.

Hjemmeholdet pressede på nu og havde flere gode forsøg. Denne gang ved en fremstormende Frederik Elkær, der blev iscenesat af Deedson, men hans afslutning bliver blokeret i sidste øjeblik.

Kort før lukketid var Villads Rasmussen tæt på at kunne bringe Hobro IK foran efter flot forarbejde af Oliver Overgaard, der satte fart på, på højrekanten. Foran mål var Villads Rasmussen så tæt på at dukke op, men i sidste øjeblik blev bolden tacklet ud til hjørnespark.

På trods af et tungt pres fra Hobro IKs side til sidste i kampen, blev det ikke til mere end det ene point.