Tirsdag 17. september 2019 kl. 17:51

Mandag eftermiddag var Hobro IK i aktion i Reserveligaen, hvor holdet fra Mariagerfjord gæstede AGF på Fredensvang i Aarhus....
.
AF DANIEL LINDEMANN JAKOBSEN

Hjemmeholdet startede bedst og havde mest boldbesiddelse, men Hobro-spillerne stod solidt i forsvaret, hvilket gjorde det svært for de hvidblusede at spille sig frem til de helt store chancer.

Hobro-mandskabet lurede på omstillingsmuligheder, men der var ikke meget af spillet med bolden der lykkedes i første halvleg, som var præget af en del fejl.

Generelt var der ikke de helt store chancer til nogen af mandskaberne i første halvleg, men AGF var tættest på at bringe sig i front, da Zach Duncan afsluttede på stolpen.

Efter pausen kom Hobro-mandskabet bedre med i kampen, og det udmøntede sig blandt andet i to store muligheder efter omstillinger.

Først fik Mathies Skjellerup en friløber, men han blev indhentet, hvorfor chancen løb ud i sandet. Også Don Deedson Louicius fik en fin mulighed, men den blev ikke omsat til en scoring.

Det var generelt en god forsvarskamp, hvor begge mandskaber gik til stålet. Mål var der ingen af, og derfor sluttede opgøret som det startede - nemlig 0-0.