HIK Rosendal: Ugens referat fra kampen om oprykning

Mariagerfjord og omegn
Mandag 20. marts 2023 kl. 12:00

Arkivfoto

De lokale håndbold herrer har igen spillet sig i en gunstig position for at komme ud i kval kampene om oprykning. Selv om der i forgangne weekend blev smidt point, dog for første gang siden jul, ville uafgjort være nok i dagens topopgør mod Mols.

Mols er et virkelig godt hold, der aldrig giver op, og det kunne tydeligt ses i dagens kamp.

Kampen indledes flot fra hjemmeholdet, som bragt sig foran med 2 mål efter ca et kvarters spil. Det var dog ikke nok til at knække Mols, som med et stærkt sidste kvarter gik til pausen med en føring på 9-11. I anden halvleg var de lokale herrer derfor pludselig dem der skulle jagte, og det gjorde de på fornem vis, med stærkt forsvar/målmands spil og angrebsspil der til tider fungerede, mest toneangivende var evigt fightende Magnus Lynge. Ved stillingen 20-20 med under et minut tilbage, disker Malthe Rod i kassen også lige op med en kamp afgørende straffe redning.

Gustav Iversen 3 mål

I dagens anden kamp kæmper det andet serie 1 hold for vigtige point i kampen om at undgå nedrykning. Det blev på flotteste vis til en vigtig sejr på 25-20 over en af de direkte konkurrenter fra Mønsted. Nu kan det hele blive afgjort i sidste runde, når vi søndag gæster Ørum ude, et hold vi kan nå at presse under os, hvis alt flasker sig.