Grønning blev matchvinder i Reserveliga-sejr over Viborg FF

Hobro og omegn
Tirsdag 2. april 2019 kl. 17:00

(Arkivfoto: Dannie Rosenkrantz)

Sebastian Grønning blev endnu engang afgørende for Hobro IK i Reserveligaen, da angriberen scorede de sidste to mål i dagens 3-2-sejr over Viborg FF...
.
AF DANIEL LINDEMANN JAKOBSEN

Mandag eftermiddag tog Hobro IK imod Viborg FF i Reserveligaens pulje 4.

Mandskabet fra Mariagerfjord kom bedst fra land, da man fik netmaskerne til at blafre allerede efter fem minutter. Ved forreste stolpe sprang Jyllandsserie-spilleren Mathias Damborg op og headede et hjørnesparksindlæg i mål.

Hobro-spillerne styrede begivenhederne, men gæsterne fra Viborg fik alligevel udlignet til 1-1 efter en halv times spil. Angriberen Christian Moses steg til vejrs og pandede et indlæg på stolpen, hvorefter kuglen gik i mål.

Midtvejs i anden halvleg bragte Sebastian Grønning atter de gulklædte i front, da han flot driblede sig igennem forsvaret og sparkede bolden i nettet.

Føringen holdt imidlertid ikke længe, for få minutter senere blev Hobro-defensiven fanget i ubalance. Det udnyttede den tidligere Hobro-angriber Morten Beck til at bringe balance i regnskabet, da han sparkede bolden ind bag Adrian Kappenberger i målet.

Minuttet efter var netop Adrian Kappenberger i oplæggerens rolle. Hobro-keeperen sparkede bolden langt ned bag Viborgs bagkæde, hvor Sebastian Grønning havde taget et godt løb i dybden. Angriberen fik lige akkurat prikket til bolden, inden Viborgs målmand kunne samle bolden op, og derefter skulle Sebastian Grønning blot trille bolden ind i et tomt mål for at blive dobbelt målscorer.

Det formåede Viborg FF ikke at komme tilbage fra, og dermed endte det med en 3-2-sejr til Hobro IK.