Chancerigt opgør mod SønderjyskE endte uden scoringer

Hobro og omegn
Lørdag 8. december 2018 kl. 19:30

Tillykke til Vito Mistrati som i dag blev kåret til kampens spiller mod SønderjyskE.
Der var egentlig masser af chancer på DS Arena i årets sidste hjemmekamp, men opgøret mod SønderjyskE endte uden scoringer....
.
AF DANIEL LINDEMANN JAKOBSEN

I silende regn spillede Hobro IK årets sidste hjemmekamp på DS Arena, hvor modstanderen var SønderjyskE.

Sønderjyderne var det bedste mandskab i de første ti minutter, og allerede i kampens første minut fik gæsternes Marcel Rømer sendt en fornuftig afslutning afsted fra kanten af feltet. Jesper Rask diskede dog op med en fin redning.

Edgar Babayan var blandt de startende elleve for første gang siden august måned, og offensivspilleren spillede efter et kvarter bolden dybt til Emmanuel Sabbi, der kom ud i en for spids vinkel til af afslutte. I stedet afleverede amerikaneren til Mathias Haarup, der tog bolden flot med og sendte den fladt ind mod Martin Mikkelsen, men SønderjyskE-defensiven var først over indlægget.

Fem minutter senere var Edgar Babayan i afslutterens rolle. Jesper Bøge fandt Vito Hammershøy-Mistrati med en flot aflevering i dybden, og midtbanespilleren sendte straks bolden ind i feltet. I modsatte side modtog Edgar Babayan kuglen, og dansk-armeneren tog et par træk, hvorefter han klaskede læderet på overliggeren.

Lige efter afslutningen på træværket fik gæsterne sat en omstilling i gang, som gav Peter Christiansen frit løb mod mål. Rasmus Minor kom dog tilbage og fik generet angriberen, hvorefter Yaw Amankwah fik tacklet bolden hen i Jesper Rasks hænder.

Kort efter var det så Emmanuel Sabbi, der fik mere eller mindre frit løb mod Sønderjydernes mål. Amerikaneren tog først et træk til højre, hvorefter han sendte en afslutning afsted, men bolden endte lige på målmand Sebastian Mielitz.

Gæsterne indledte bedst, men mandskabet fra Mariagerfjord var bedst i sidste halvdel af første halvleg. Begge mandskaber havde flere gode tilbud i kampens første 45 minutter, men fik ikke sendt bolden i mål. Dermed var stillingen 0-0, da dommer Benjamin Willaume-Jantzen fløjtede til pause.

Hobro-dominans blev ikke omsat til mål
Den massive regn gav en svært og glat underlag at spille på, og kort inde i anden halvleg resulterede det i, at Julian Kristoffersen lidt tilfældigt fik frit løb mod mål. Den store angriber blev dog hentet af Stefan Gartenmann, som tvang angriberen til at stoppe op og aflevere bagud, hvorefter chancen løb ud i sandet.

Senere opstod en lignende situation for Edgar Babayan, som dog fik afsluttet, men han fik også sendt bolden et godt stykke over mål.

Efter en times spil opstod endnu en mulighed til Allan Kuhns tropper, da Vito Hammershøy-Mistrati tog sig af et frispark. Midtbanespilleren afleverede kort til Emmanuel Sabbi, der fik taget et fint første træk, men derefter afsluttede angriberen lige på SønderjyskE-keeperen.

Herefter skulle der gå lidt tid, før næste chance opstod, og denne gang var det til SønderjyskE. Søren Frederiksen modtog bolden på kanten af feltet, hvorfra han trykkede af. Jesper Rask reddede, men kunne ikke holde bolden, og returen sparkede Mart Lieder i netmaskerne. Heldigvis for Hobro-lejren, var SønderjyskE-angriberen i offside, hvorfor scoringen ikke talte.

Allan Kuhns tropper pressede på for det vindende mål helt frem mod slutfløjt, mens gæsterne lurede på eventuelle omstillinger. Der var chancer nok til at mandskabet fra Mariagerfjord kunne have løbet med sejren, men da det ikke lykkedes at omsætte nogen af chancerne til mål, endte opgøret uafgjort 0-0.