Fyrkat Q U12 pigerne sejrede i efterårets sidste kamp

Onsdag 9. oktober 2019 kl. 08:57

Fyrkat Q U12 pigerne satte et flot punktum for efterårssæsonen lørdag eftermiddag mod Aars pigerne...
.
Af Klaus Hansen

Efter de sidste kampes tætte nederlag skulle pigerne forsøge at slutte sæsonen af med en sejr. Træner Jacob Gertz Christensen fortæller;

Aars pigerne havde vi vundet over 1-0 i første kamp så vi vidste at det ville blive en tæt kamp.

Oplægget idag var at vi skulle fortsætte det gode spil fra de seneste kampe og blive ved med at tro på chancen foran mål.

Pigerne havde virkelig lyttet til trænerne idag og fortsatte fra start af de gode takter.

Vi får lagt et godt pres på modstanderen og får også spillet til at flyde hen over midtbanen. Vi kommer frem til flere gode muligheder.

Midt i halvlegen kommer vi på 1-0 ved Janne der drejer bolden i mål efter et godt indlæg.

Efter målet bliver vi ved med at presse på. Natasja har et skud der rammer stolpen og Sofie i front er ved at komme frem til flere gode muligheder.

Vi kommer også på 2-0. Efter samspil mellem Katrine og Natasja havner bolden hos Janne der er sikkerheden selv og igen sparker bolden i mål.

I denne periode af kampen står vi rigtig godt på banen og Aars pigerne har svært ved at få bolden over midten. Selma, Isabella og Caroline og Sasja i forsvaret får virkelig kommunikeret godt og får placeret sig godt. Og de enkelte bolde der bliver sparket over midten har Julie i målet styr på.

I slutningen af halvlegen kommer Aars pigerne så pludselig frem til deres eneste chance i første halvleg. Deres kantspiller slipper forbi og der mangler i situationen opbakning bag ved vores forsvar og så kan deres kant reducere til 1-2. - Også stillingen ved pausen.

I pausen fokusere vi på at fortsætte det gode spil og blive ved med at presse på.

Pigerne fortsætter i anden halvleg.

Efter en kort periode hvor Aars pigerne forsøger at presse os får vi virkelig presset spillet frem. Ida i front presser hårdt på og flere gode forsøg bl.a. fra Selma og Janne får presset spillet op på deres banehalvdel. Så mønsteret fra første halvleg fortsætter.

Vi kommer på 3-1 ved Katrine igen godt sammenspillet angreb og god afslutning.

4-1 ved Sofie der står det helt rigtige sted.

Vi har generelt chancer til mange flere mål men mangler lige det sidste.

I slutningen af kampen laver vi lidt om på opstillingen og prøver lidt andre placeringer men har stadigvæk teten.

Vi kan dog ikke forhindre Aars pigerne i at pynte på resultatet til 4-2 som også blir kampens resultat.

Et virkelig flot punktum på efteråret. Et efterår vi kan være stolte af. Personligt er jeg mest stolt af at pigerne finder hinanden så godt på banen.

Vi kan ikke undgå afbud men med den bredde og forholdsvis meget lige niveau vi har så har vi altid en spiller eller flere der kan træde ind på holdet og gøre det fantastisk.

Holdet lørdag eftermiddag: Julie, Caroline M, Isabella J, Sascha, Natasja, Janne, Ida, Sofie, Katrine og Selma.

Trænere: Lars B og Jacob og målmands træner Klaus Ovesen

Hobro støttede op om oprettelse af støtteforening for lokalhistorisk arkiv Hobro
Advarsel til forældre: Ny trend med tørshampoo vækker bekymring