Peter Munk
Bagsværd Sø var i weekenden rammen om DM i roning. Denne gang for seniorer og ældste juniorer
.
Af Helle Schiønning

Søndag blev Astrid Filtenborg og Ninna Pedersen blev for første gang i karrieren danske mestre, da holdet vandt toer uden styrmand i U23 klassen. Peter Munk roede en sølvmedalje hjem i sin singlesculler - også i U23 klassen, fortæller Anders Toft Christiansen.

Dagen før var de åbne danske mesterskaber afviklet, hvor Peter Munk opnåede en 3. plads - også i singlesculler. Samme placering opnåede Trine Toft Andersen i kvindernes singlesculler.

Blandt de ældste juniorer stillede Liane Vestergaard og Ida Blomstrand op i dobbeltsculler, hvor det blev til en meget sikker sølvmedalje. Samme placering opnåede Mikkel Knudsen i singlesculler. I pigernes singlesculler kvalificerede Thea Bach Stegger sig til A-finalen, hvor det blev til en 5. plads.

Ved mesterskaberne blev der sideløbende afviklet udtagelsesstævne til U18 landsholdet, der senere skal repræsentere Danmark ved Baltic Cup i Hviderusland. Haris Alagic og Ida Blomstrand blev efterfølgende udtaget til det danske hold i hhv. dobbeltfirer og dobbeltsculler. For begge roere er det første gang at de kan trække i landsholdstrøjen og dermed repræsentere Danmark ved et internationalt mesterskab.

For nyligt blev der også vundet DM-guld i Hadsund. Læs her

Hadsund og omegn

Sæt strøm til Hadsund på lørdag
Og farven blev ....
Hadsund byder velkommen: Lokale ryttere fejrer foråret med motorcykelarrangement!
Advarsel til forældre: Ny trend med tørshampoo vækker bekymring