2-0-sejr i sidste test i Tyrkiet

Hobro og omegn
Torsdag 6. februar 2020 kl. 19:30

AF DANIEL LINDEMANN JAKOBSEN

Årets træningslejr i Tyrkiet blev rundet af med en sejr over FC Fredericia, hvor Pål Kirkevold og Simon Jakobsen kom på måltavlen.

Hobro IK spillede onsdag eftermiddag den anden testkamp under træningslejren i Tyrkiet. Dagens modstander var FC Fredericia.

Efter fire minutters spil fik FC Fredericia sendt kampens første afslutning afsted. Det var den tidligere Hobro-spiller Dennis Høegh, som ved et hjørnespark dukkede op ved hjørnet af det lille målfelt og sparkede bolden et stykke forbi mål.

Derefter stod der Hobro IK på det meste af første halvleg. Efter et kvarters spil fik Jonas Brix-Damborg erobret højt på banen, og så forsøgte han straks med et langskud, da målmand Alexander Nybo stod langt ude af FC Fredericia-målet. Afslutningen blev dog sendt et stykke forbi målrammen.

Senere fik Imed Louati sendt en fin afslutning afsted, som Alexander Nybo måtte strække sig ud i fuld længde for at redde til hjørnespark.

Også Emmanuel Sabbi fik en fin chance, da et indlæg fra Jesper Bøge fandt vej til amerikanerens pande, men bolden blev headet lige forbi stolpen og i sidenettet.

Lige inden pausefløjt kom scoringen så til Hobro IK. Efter et hjørnespark endte bolden til sidst hos Simon Jakobsen, der tog et træk og sparkede bolden i netmaskerne. Dermed var de gulklædte foran 1-0 ved pausefløjtet.

Sejren blev kørt hjem
Det blev en rolig start på anden halvleg. Peter Sørensens tropper havde fin kontrol over tingene og tillod ikke modstanderne at komme frem til meget omkring feltet.

Midtvejs i anden halvleg blev føringen fordoblet til 2-0. Et rigtig fint angreb endte med et fladt indlæg fra venstre side, og inde foran mål dukkede Pål Kirkevold op og bankede bolden i nettet. Det var desuden nordmandens fjerde scoring her i opstarten.

Mandskabet fra enden af Mariager Fjord fortsatte de fine takter, og selvom FC Fredericia i perioder havde bolden en del, så formåede de rødklædte aldrig at true Hobro-målet.

Kampen endte 2-0 til Hobro IK, og dermed blev der sat et fint punktum for træningslejren i Tyrkiet, inden spillerne og staben vender retur til Danmark fredag morgen.

Hobro IK spiller på tirsdag en sidste testkamp inden 3F Superligaen starter igen. Igen venter der modstand fra den næstbedste danske række i form af Skive IK, som kommer forbi Amerikavej.