Tirsdag 25. juni 2019 kl. 15:00

Tirsdag formiddag blev der spillet en intern testkamp på DS Arena, hvor Superliga-spillerne og en række gæstespillere udgjorde de to hold, som var klædt i hhv. gule og hvide trøjer...
.
AF DANIEL LINDEMANN JAKOBSEN

Efter syv minutter kom det gulklædte hold foran. Emmanuel Sabbi fandt Mathies Skjellerup, der spillede bolden ind foran mål, hvor gæstespilleren Louis Mafouta blot skulle sætte indersiden på for at gøre det til 0-1.

For det hvidklædte hold var gæstespilleren Jordie van der Laan tæt på at bringe balance i regnskabet. Et indlæg endte ved angriberen, der fra en spids vinkel fik sendt bolden over mål. Senere var han igen tæt på at udligne, da han bragede bolden på stolpen.

Der blev i dag blot spillet 35 minutter pr. halvleg, og der blev ikke scoret yderligere i de første 35 minutter. Dermed kunne det gulklædte hold gå til pause foran 1-0.

Flot mål af Emmanuel Sabbi efter pausen
Fem minutter efter pausen blev der bragt balance i regnskabet, og det var gæstespilleren Jordie van der Laan, som havde flere forsøg i første halvleg, der nu havde held med at få netmaskerne til at blafre. Angriberen blev spillet fri på kanten af feltet, hvorfra han tog et træk mod mål og hamrede bolden afsted mod den fjerneste stolpe. Målmand Jesper Rask fik den ene hånd på bolden, men det var ikke nok til at forhindre kuglen i at ende i nettet.

Få minutter senere var Emmanuel Sabbi tæt på at bringe de gulklædte i front igen, men amerikaneren måtte se sin afslutning stryge lige forbi den fjerneste stolpe.

Efter 53 minutter skulle Emmanuel Sabbi dog vise sig at have bedre held med sin afslutning. Den lynhurtige amerikaner driblede ind i banen fra højre side, hvorefter han bragede bolden helt op i nærmeste målhjørne. Et rigtig flot mål, som udløste klapsalver fra både medspillere, tilskuere og sågar dommer Mikkel Redder.

I slutminutterne kom Pål Kirkevold i to omgange til afslutningsmuligheder fra en position omkring hjørnet af feltet, men begge forsøg gik forbi mål.

Hvidt hold formåede ikke at udligne, og dermed kunne det gulklædte hold juble over en 2-1-sejr.

Der venter en ny testkamp på lørdag, hvor Hobro IK gæster AC Horsens.