Hobro IK tabte efter chanceorgie i Randers

Hobro og omegn
Fredag 19. april 2019 kl. 20:00

En tidlig scoring fra Emil Riis sikrede Randers FC en 1-0-sejr i en underholdende kamp, hvor der var masser af målchancer i begge ender af banen...
.
AF DANIEL LINDEMANN JAKOBSEN

Det var for alvor blevet forår, da Hobro IK brugte langfredag på en kamp mod Randers FC på et solbeskinnet Cepheus Park.

De første minutter forløb fint for Peter Sørensens tropper, der også stod for kampens første afslutning, da Jesper Bøge efter fire minutter sendte bolden et stykke forbi mål.

Få minutter senere fik hjemmeholdet sendt deres første afslutning afsted, og her var der mere kvalitet i afslutningen, som resulterede i kampens første mål. Randers FC sparkede bolden ned bag Hobro-forsvaret, og så løb Emil Riis fra Rasmus Minor og sparkede bolden ind bag Jesper Rask i buret.

Efter scoringen fulgte en periode, hvor hjemmeholdet var bedst, og det udmøntede sig blandt andet i to hovedstødsafslutninger fra Marvin Egho, men begge forsøg blev sendt forbi mål.

Hobro-spillerne havde ikke meget succes med de offensive aktioner i første halvleg. Der manglede ofte kvalitet i både afleveringer langs jorden samt indlæg oppe omkring Randers-feltet.

Det var faktisk en Randers-spiller, der var tættest på at bringe balance i regnskabet i første halvleg, da Kasper Enghardt var tæt på at prikke et fladt indlæg fra Martin Mikkelsen i eget net, men Patrick Carlgren fik samlet bolden op.

Jonas Brix-Damborg fik også en fin mulighed efter en standardsituation, hvor anføreren var tvunget til at forsøge med en akrobatisk afslutning mod mål. Akrobatiske afslutninger er ikke just blandt midtbanesliderens spidskompetencer, og han fik heller ikke ordentligt træf på kuglen, som endte med at blive sparket væk af Randers-forsvaret.

Ingen af mandskaberne formåede at score yderligere i første halvleg, og så var stillingen 1-0 til Randers FC ved pausefløjtet.

Massevis af chancer efter pausen
Efter pausen blev spillet bedre for Peter Sørensens mandskab, og allerede efter kort tid viste Edgar Babayan gode takter, da han driblede i venstre og sendte et indlæg ind mod Julian Kristoffersen, som dog ikke fik headet til bolden.

Hobro-spillerne havde optræk til flere fine chancer i starten af anden halvleg, men kvaliteten manglede fortsat i og omkring Randers-feltet.

Der blev satset mere offensivt fra Hobro-spillerne, og det resulterede også i en række omstillingsmuligheder til hjemmeholdet.

Saba Lobjanidze misbrugte en mulighed, da han sparkede bolden forbi mål, og kort efter fik Johnny Thomsen sendt en afslutning afsted, som sad lige på Jesper Rask. Også Marvin Egho fik en stor chance, da han pludselig var alene igennem mod Jesper Rask. Randers-angriberen prikkede bolden forbi Hobro-keeperen, men også forbi mål.

Der var generelt mange chancer i begge ender af banen, og efter en række store Randers-muligheder var det nu de gulklædtes tur til at true Randers-målet. Efter et hjørnespark opstod der kaos inde i det lille målfelt, hvor Kirkevold var tæt på at nå frem til kuglen, som i stedet endte med at blive ekspederet væk af Randers-defensiven.

Kort efter sendte Mathias Haarup en afslutning afsted, som Patrick Carlgren ikke kunne holde. Indskifteren Sebastian Grønning var tæt på at nå frem til returbolden, men Randers-keeperen var først over bolden.

De store chancer fortsatte i begge ender af banen. Benjamin Stokke blev spillet fri foran Jesper Rask, men keeperen reddede. I den anden ende fik Pål Kirkevold en kæmpe chance, da et langt indkast blev snittet videre til den norske angriber, men han fik kun snittet bolden med panden.

Chancerne fortsatte og fortsatte i begge ender, men da dommer Morten Krogh fløjtede kampen af, var stillingen fortsat 1-0 til Randers FC. Dermed måtte Hobro-mandskabet rejse hjem til Mariagerfjord uden point.

Der er kamp igen allerede mandag 2. påskedag, hvor en afgørende kamp mod Vendsyssel FF venter på DS Arena.