Hobro IK. nederlag i Vejle i sæsonpremieren

Mariagerfjord og omegn
Fredag 13. juli 2018 kl. 21:41

Det blev et nederlag på 1-3 mod Vejle Boldklub i sæsonpremieren og Allan Kuhns debut som cheftræner for Hobro IK. Emmanuel Sabbi kom på måltavlen for mandskabet fra Mariagerfjord.

.
Sæsonens første Superliga-opgør stod mellem Hobro IK og oprykkerne fra Vejle Boldklub, hvor sidstnævnte var værter.

AF DANIEL LINDEMANN JAKOBSEN

Den første store chance i opgøret tilfaldt sidste sæsons Superliga-topscorer, Pål Alexander Kirkevold, da han fik afsluttet på et fladt indlæg fra Jesper Bøge. Desværre for de gulklædte fik målmand Pavol Bajza reddet med en fodparade.

Fem minutter senere var nordmanden på spil igen, hvor han blev nedlagt af en forsvarsspiller lige uden for feltet. Frisparket tog Vito Hammershøy-Mistrati sig af, og han var tæt på at score sit første mål i Hobro-trøjen, da han sendte bolden på stolpen.

Minuttet efter fik unge Sebastian Grønning en kæmpe mulighed for at gøre det til 1-0, da han blev spillet fri inde i feltet, men Pavol Bajza i Vejle-buret hev en flot redning frem.

Der stod Hobro på det meste i det første kvarter, men efter 18 minutter var det så hjemmeholdets tur til at misbruge en stor mulighed. Efter en række fine kombinationer var Imed Louati pludselig helt alene med Jesper Rask, men angriberen sendte sin afslutning forbi mål.

Allan Kuhns mandskab spillede generelt en god første halvleg, hvor man ikke tillod hjemmeholdet mange chancer, men da man ikke selv formåede at udnytte sine chancer, var stillingen 0-0 ved pausen.

To hurtige Vejle-mål blev afgørende
Efter en times spil blev Vejle tilkendt et straffespark, da Arbnor Mucolli driblede til baglinjen og sparkede bolden direkte op på Vito Hammershøy-Mistratis arm. Straffesparket blev eksekveret sikkert af Alan Sousa, der dermed blev noteret for det første mål i årets Superliga-sæson.

Da Hobro IK efterfølgende gav bolden op, begik Rasmus Minor et uheldigt frispark kort efter startsparket. Ved det frispark blev bolden sendt ind i Hobro-feltet, og i flere omgange formåede den gule defensiv ikke at afværge situationen, og så kunne en fri Mads Greve fordoble hjemmeholdets føring.

Blot fem minutter senere sørgede indskiftede Emmanuel Sabbi for spænding i opgøret, da han flugtede bolden helt op i målhjørnet, efter at Sebastian Grønning havde lagt bolden flot til rette for den unge amerikaner.

Igen gik der knap fem minutter, før vi fik kampens næste scoring, og denne gang var det til hjemmeholdet. Jacob Schoop blev spillet fri lige uden for feltet, og gjorde Emmanuel Sabbi kunsten efter, da han med et hårdt spark trykkede bolden op i målhjørnet uden chance for Jesper Rask i målet.

3-1-scoringen formåede de gule fra Mariagerfjord ikke at komme tilbage fra, og dermed endte det med et nederlag i Nørreskoven i sæsonpremieren. Hobro IK skal i aktion igen i mandag den 23. juli, hvor FC København gæster DS Arena.