Babayan-driblinger sikrede 1-1 mod AaB til sidst

Hobro og omegn
Mandag 25. juni 2018 kl. 22:00

AaB var foran 1-0 i dagens testkamp på Als Stadion, men takket være en flot scoring efter et par lækre driblinger fra Edgar Babayan endte det til sidst uafgjort 1-1....
.
AF DANIEL LINDEMANN JAKOBSEN

Mandag eftermiddag spillede Hobro IK sommerens første testkamp, da man dystede mod AaB. I flot solskinsvejr dannede Als Stadion rammerne om opgøret.

AaB var spilstyrende fra kampens start og kom til et par halve chancer først ved Oliver Abildgaard og efterfølgende ved Pavol Safranko.

Efter ti minutter var Hobro-mandskabet for første gang farlige, da Pål Alexander Kirkevold fik sendt en afslutning afsted fra en spids vinkel, men Jacob Rinne i AaB-målet reddede uden de store problemer.

Efter 20 minutter var Jakob Blåbjerg tæt på at heade et indlæg i mål for aalborgenserne, men målmand Jesper Rask og resten af Hobro-mandskabet kunne ånde lettet op, da hovedstødsforsøget gik lige forbi den fjerneste opstander.

I de efterfølgende minutter fik Vito Hammershøy-Mistrati sendt to langskud mod mål, men begge gange var sigtekornet ikke indstillet rigtigt, og bolden strøg således et stykke over mål.

Med fem minutter tilbage af første halvleg kom Kasper Risgård frem til en fin mulighed i AaB’s venstre side, men med en glimrende redning fik Jesper Rask reddet midtbanespillerens afslutning.

I første halvleg tilfaldt de største chancer AaB, men da de ikke formåede at score på nogen af forsøgene, var stillingen 0-0 ved pausefløjtet.

Babayan sikrede uafgjort i slutfasen
I pausen foretog cheftræner Allan Kuhn ni indskiftninger, og på banen kom blandt andet Edgar Babayan, der skulle vise sig at få en hovedrolle senere i kampen.

Først var det dog den netop indskiftede gæstespiller Rolf Toft, der truede AaB-målet, men Jakob Rinne kom i vejen for den tidligere AaB-spiller. Kort efter førte Edgar Babayan bolden frem og fik sendt en afslutning forbi mål.

Efter 57 minutter kom AaB så i front ved Kasper Kusk. Chancen opstod da Danny Olsen forsøgte med et sideskift, men uheldigvis fik han sparket bolden lige ind i kampens dommer, hvorefter bolden endte ved et par AaB-fødder, og et øjeblik efter kunne Kasper Kusk så sende bolden i nettet til 0-1.

Herefter var der stort set kun en række halve chancer til begge mandskaber indtil kampens slutning. Flere gange gjorde nyerhvervelsen Julian Kristoffersen sig positivt bemærket, da han fylde godt i angrebet og vandt en stor del af sine dueller.

Med blot et enkelt minut tilbage af opgøret fik Edgar Babayan afdriblet AaB-forsvaret og derefter målmand Jakob Rinne, hvorefter kantspilleren kunne trille bolden ind i et tomt mål og dermed udligne til 1-1.

Det blev også kampens resultat, og dermed blev det altså uafgjort i Hobro IK’s første testkamp denne sommer. Hobro IK spiller en ny testkamp på lørdag, hvor modstanderen er Viborg FF.