Domoraud og Grønning på tavlen i Reserveliga-sejr

Mandag eftermiddag blev årets første kamp i Reserveligaen spillet, da Hobro IK gæstede Randers FC.

.
Af Helle Schiønning

Kampreferat af Daniel Lindemann Jakobsen:

De gulklædte fra Mariagerfjord kom bedst fra start i opgøret, da Wilfried Domoraud kom på måltavlen allerede efter seks minutter. Oplægget kom fra Danny Olsen, der med en fin ydersideaflevering fik spillet franskmanden fri inde i feltet.

Første halvleg var generelt en jævnbyrdig affære, men hvor de største chancer tilfaldt Hobro-mandskabet.

Efter en halv times spil blev en af chancerne omsat til endnu en scoring. Sebastian Grønning tog bolden ned med en brysttæmning, hvorefter han flot sparkede bolden ind i nærmeste målhjørne.

Ved pausen var stillingen 0-2 i Randers takket være scoringer fra Hobro IK’s angrebsduo.

Randers FC fik en god start på anden halvleg, da indskiftede Mikael Boman med et resolut spark fik reduceret til 1-2 allerede efter tre minutter. Bolden blev placeret helt ude ved fjerneste stolpe uden chance for Nicolaj Jørgensen i Hobro-målet.

Den første del af anden halvleg var, ligesom første halvleg, ganske jævnbyrdig, men efterhånden som tiden gik, pressede hjemmeholdet mere og mere på for udligningen.

Selvom det flere gange brændte på for Hobro-defensiven, så lykkedes det alligevel at holde randrusianerne fra fadet, og det endte derfor med en 2-1-sejr i årets første opgør i Reserveligaen.