Mandag eftermiddag spillede Hobro IK’s efterårets sidste kamp i Reserveligaen
.
Af Helle Schiønning

Mandag eftermiddag spillede Hobro IK’s efterårets sidste kamp i Reserveligaen, da mandskabet var på besøg hos AaB på Hornevej i Aalborg, fortæller Daniel Lindemann Jakobsen på klubbens hjemmeside.

De gulblusede fik en skidt start på kampen, da AaB bragte sig foran allerede efter fem minutter. Pavol Safranko var først over et fladt indlæg og fik sparket bolden ind bag Nicolaj Jørgensen i buret.

Det var generelt hjemmeholdet, som var bedst kørende i kampen, og efter 27 minutter blev føringen øget til 2-0, da brasilianske Yann Rolim bragede bolden i mål fra kanten af målfeltet.

Få minutter senere måtte Nicolaj Jørgensen igen hente bolden ud af nettet. En AaB-afslutning blev reddet i første omgang af Hobro-keeperen, men returen var hjemmeholdets Dame Gueye først over, og han kunne let gøre det til 3-0.

Hobro IK kom bedre med i anden halvleg, og Edgar Babayan og Emmanuel Sabbi voldte flere gange problemer for AaB-defensiven, når de blev sendt afsted i omstillinger. De helt store chancer blev det dog sjældent til.

I slutminutterne kunne Yann Rolim i stedet øge til 4-0 for AaB, da han køligt chippede bolden over en fremstormende Nicolaj Jørgensen i Hobro-målet.

Det var en skidt eftermiddag for Hobro IK, men man kan dog glæde sig over, at Wilfried Domoraud fik kamptræning i benene efter otte måneders skadespause, lige som det også blev til spilletid til Kasper Lynge Nielsen, der ligeledes har været ukampdygtig hele sæsonen.

Efter dagens nederlag endte Hobro IK på fjerdepladsen med fire point i Reserveligaens pulje 4.