Hobro IKs Serie 1 - Andet nederlag til Helsted en realitet

Arkivbillede

Lørdag eftermiddag tog vi håbefulde til Helsted med ambitionen om at vinde og bibeholde muligheden for at ende øverst i rækken....
.
Af Klaus Hansen

Lad det være sagt med det samme - vi tabte og dette med resultatet 3-2. og andet nederlag til Helsted er en realitet, fortæller Cheftræner Peter Thomsen.

Derfor var der efter kampen mega stor skuffelse i omklædningsrummet, og dette mest fordi, at vi langt henad vejen havde spillet en god kamp, men vi fik ikke scoret tilstrækkeligt på vores mange muligheder.

Vores defensive udgangspunkt i 1. halvleg var meget struktureret, og vi havde virkelig held med at lukke ned for Helsteds profiler. Samtidig havde vi rigtig mange gode offensive initiativer, og vi skabte fire store chancer i første halvleg, men de blev desværre misbrugt. Helsted havde én mulighed, og denne udnyttede de med et heldigt spark, der kun lige netop kunne trille ind.
Men bagud 1-0 ved pausen troede vi i den grad på et godt resultat, da vi havde præsteret rigtigt godt spillemæssigt.

Straks i 2. halvleg får vi skabt en stor mulighed via vores opgivningsspark. Minuttet efter udligner vi så til 1-1. Lennert Dalsgaard bryder igennem i venstre side, hvorefter han slår et godt indlæg i feltet. Sean Andersen har søgt mod bagerste stang og med et flot fladt spark kommer udligningen i hus.
Senere i halvlegen kommer Helsted desværre foran igen, da vi ikke får afvist dem i vores højre side. Deres offensiv spiller kommer til afslutning og scorer ved nærmeste opstander.
I 82. minut får vi udlignet efter kampen er bølget frem og tilbage. Efter et langt indkast falder bolden ned for fødderne af Thomas Vraa, der scorer.
Begge hold går efter sejren. Efter et HIK hjørnespark slår Helsted kontra og lukker kampen til 3-2.

Vi skaber 8-10 gode muligheder i kampen, og vi har et ringe scoringsudbytte af dette. Helsted viser sig kyniske og scorer 3 mål på 4-5 chancer.

Vi må forsøge at holde hovedet højt i de resterende 3 kampe, selvom det bliver en svær pille at sluge. Vi skal ud og gå efter 9 point i de sidste kampe, og håbe, at der indtræffer et mirakel, og både Helsted og Chang smider 4-6 point.

Kampfakta
37. min. 1-0 Helsted
46. min. 1-1 Sean Andersen
72. min. 2-1 Helsted
82. min. 2-2 Thomas Vraa
91. min. 3-2 Helsted