Sejr og nederlag til Hobro IKs talent plus lørdag

Af Klaus Hansen

CLAUS STENUM JENSEN fortæller på klubbens hjemmeside;

U15: Hobro IK - Skibsby-Højene IF 3-2 (0-1)
Sejren kom til U15, der spillede hjemme mod Skibsby-Højene IF.
På trods af en dårlig start med begået straffespark efter tre minutter og en generelt chancefattig første halvleg, så lykkedes det drengene at vinde kampen.

Efter 0-1 ved pausen måtte holdet indkassere endnu et mål, da et frispark blev sat ind fra meget lang afstand til 0-2.

Et gult kort til Mikkel gjorde det ikke bedre, men det var åbenbart den modgang, der skulle til, før holdet viste den gejst og aggressivitet i det høje pres, som skulle til for at bringe usikkerhed på holdet og derved skabe chancer foran Skibsby-målet.
Chancerne kom på stribe, og på et kvarter scorede drengene tre mål ved Frederik D., Tobias og Jeppe.
Og brændte tillige et par store chancer.

Da Skibsby-Højene fik en advarsel fik de lidt mere spil!
Og de fik en god chance i sidste sekund, da en aflevering fremad ikke blev clearet i Hobro-forsvaret, men afslutningen blev tacklet.

U15 spiller allerede igen på onsdag i Aalborg mod Aalborg KFUM

U19: Hobro IK - AaB 2-5 (1-3)
Nederlaget måtte indkasseres af U19, som var oppe mod AaB.
Et AaB-hold, som havde bolden meget i starten, men det var Hobro, som kom foran efter et godt angreb og indlæg fra venstre ved Lasse.
En AaB-spiller kom´sidst på bolden i sit forsøg på at undgå at bolden nåede frem til en fri HIKer.

AaB kom dog hurtigt igen og bragte sig foran med 1-3 ved pausen.
Kampen endte 2-5.

© Copyright 2024 Fjordavisen.nu. Denne artikel er beskyttet af lov om ophavsret og må ikke kopieres eller på anden måde videreudnyttes uden særlig aftale.

Hobro støttede op om oprettelse af støtteforening for lokalhistorisk arkiv Hobro
Advarsel til forældre: Ny trend med tørshampoo vækker bekymring