Hobro IKs U12 drenge deltog i Øens Hold Cup på Fyn

Hobro og omegn
Søndag 2. april 2017 kl. 09:00

Arkivbillede

Som afslutning på U12’s fælles vintertræning med U12 fra Valsgaard IF havde 13 drenge tilmeldt sig stævne på Fyn i weekenden uge 12.
8 drenge fra Hobro IK og 5 drenge fra Valsgaard IF.
.
AF KASPER KNUDSEN

Det var derfor 13 forventningsfulde drenge som mødte op på DS Arena fredag, med højt humør og spændte på hvad weekenden skulle byde på.

Første kamp blev spillet allerede fredag aften. Modstanderen var Frederiksberg Boldklub. Hobro startede kampen rigtig godt med højt pres på modstanderen over hele banen.
Midt i første halvleg gav det høje pres pote da Mads Stensgaard efter et godt Hobro angreb blev nedlagt i feltet – Mads Knudsen scorede sikkert på det efterfølgende straffespark.

Som 1. halvleg skred frem blev Hobro-holdet dog presset længere og længere tilbage på banen af et fysisk spillede Frederiksberg hold.
Dette fortsatte i 2. halvleg, men Hobro holdet stod rigtig godt defensivt og fik holdt Frederiksberg holdet fra de store chancer.

Midt i 2. halvleg fik Hobro dog slidt sig frem til en fantastisk afslutning fra Phillip Uhrenholdt som desværre tog overliggeren, Mads Knudsen fulgte dog godt op på returen og sparkede bolden i mål til 2-0, hvilket også blev kampens resultat.

Lørdag stod den på tre kampe. Første kamp var mod Roskilde KFUM, et fantastisk godt spillende fodbold hold med masser af fart og en fantastisk fysik.

Hobro-holdet blev presset tilbage fra starten af kampen, og Roskilde bragte sig hurtigt foran 1-0.
Hobro fik dog tilspillet sig enkelte chancer i kampens start, desværre blev to situationer alene med modstanderens målmand brændt. Inden pause fik Roskilde scoret til 2-0.
I 2. halvleg blev Hobro reduceret til 7-mand pga. et rødt kort og straffe til Roskilde. Straffesparket blev dog i to omgange reddet af målmand Magnus Ibsen.
Med en mand i undertal blev Hobro presset yderligere.
Roskilde bragte sig på 3-0 inden Mads Knudsen reducerede til 3-1.
I kampens slutning scorede Roskilde yderligere to gange til slutresultat 1-5.

Lørdagens anden kamp stod mod Brøndby IF, hvor drengene var opsatte på at gentage sidste års sejr. Hobro startede kampen som lyn og torden og pressede Brøndby over hele banen.

Inden for de første fem minutter fik holdet tilspillet sig to 100% chancer alene med Brøndbys målmand som begge desværre blev brændt. Spilleovertaget forsatte herefter.
Desværre scorede Brøndby to mål i 1. halvleg og kunne – ufortjent - gå til pause med en 2-0 føring.

Hobro-holdet fortsatte dog ufortrødent deres pres og gode spil i 2. halvleg.
Desværre ville bolden ikke ind over målstregen. To afslutninger på træværket, to afslutninger alene med målmanden og tre redninger fra Brøndby på stregen i starten af 2. halvleg medførte ingen mål.
I stedet scorede Brøndby igen til 3-0 og 4-0 hvilket fik gassen til at gå lidt af ballonen for et ellers godt spillende Hobro hold.
Brøndby scorede yderligere en gang inden Herluf Jepsen reducerede til 1-5 til sidst i kampen.

Lørdags sidste kamp var mod Svendborg SF. Det var en flok trætte drenge, der mobiliserede de sidste resurser og leverede endnu en fremragende kamp.
Svendborg blev sat under pres allerede fra kampens start, og Mads Steensgaard bragte fortjent Hobro foran 1-0 i 1. halvleg.
I 2. halvleg fortsatte Hobro det gode spil og bragte sig yderligere foran 2-0 ved Mik Smed. Herefter fik Hobro spillet sig frem til flere 100% chancer, som desværre alle blev brændt.
Svendborg reducerede til sidst til slutresultat 2-1.

Lørdag aften stod på hygge og tur i svømmehallen for dem der havde lyst til det. Det var derfor en flok trætte drenge der gik til ro lørdag aften.

Søndag stod den på oprydning inden stævnets sidste kamp mod Holbæk skulle spilles. Igen var det et toptændt Hobro hold, der gik på banen.
Det blev til endnu en flot kamp fra Hobro-holdet, som kunne trække sig ud af kampen med en 3-2 sejr.
Målene blev scoret af Phillip Uhrenholdt x 2 og Mads Steensgaard.

En god weekend, som bød på masser af god fodbold og masser af kammeratlig hygge på tværs af de to klubber, blev for enkeltes vedkommende afsluttet på DS Arena, hvor man lige kunne nå 2. halvleg af kampen mod Fremad Amager.

Advarsel til forældre: Ny trend med tørshampoo vækker bekymring