Hobro IKs U14-1 i hård pokalfight mod Randers Freja

Hobro og omegn
Mandag 13. marts 2017 kl. 17:00

(foto privat)

I lørdags blev der taget hul på de "rigtige" kampe, hvor der er noget på spil. U14-1 mødte Randers Freja i pokalturneringen på DS Arena...
.
AF CLAUS STENUM JENSEN

Holdet starter først den ordinære sæson i den kommende weekend, når der skal spilles mod AGF på udebane.

Men allerede i lørdags blev der taget hul på de "rigtige" kampe, hvor der er noget på spil. U14-1 mødte Randers Freja i pokalturneringen på DS Arena.

Begge hold stillede op i stærke opstiliinger, og fra starten så det jævnbyrdigt ud.
Hobro havde teten i den første del af første halvleg, der blev skabt enkelte gode muligheder via højt pres og nogle muligheder efter hjørnespark.

Den sidste del af første halvleg tilhørte Randers, og da Hobro fik en advarsel og dermed måtte spille i undertal, så var det en svær periode.

Det var 0-0 ved pausen.

Hobro begyndte anden halvleg i undertal, og Randers pressede på.
De fik også scoret til 0-1.

Da holdet blev fuldtalligt overtog Hobro igen mere af initiativet, men kort efter blev Hobro igen reduceret efter en ny advarsel.

Det at spille i undertal gjorde det noget sværere, men Randers fik ikke scoret mere.

I de sidste 10 minutter, da Hobro igen blev fuldtallig fik drengene igen skabt nogle gode muligheder, tættest på var Calle, som fik et godt løb mod mål, men måtte ud i en lidt for spids vinkel.

Randers havde flere muligheder, men var ikke skarpe i disse situationer.

Derfor endte det med en kneben Randers-sejr, som var fortjent ud fra chancefordelingen.

Hobro støttede op om oprettelse af støtteforening for lokalhistorisk arkiv Hobro
Advarsel til forældre: Ny trend med tørshampoo vækker bekymring